Selasa, 16 Agustus 2022
Promoção Suplementos Mais Baratos
Wektu maca: 2 menit

Stanozolol (Winstrol): Cara Nganggo, Mupangat, Efek Samping

Antarane ing steroid anabolik paling umum, dikenal lan digunakake ing donya olahraga punika stanozolol , luwih dikenal kanthi jeneng dagang Winstrol®. Iki...

Pandhuan Definitif kanggo Nutrisi: Langkah demi Langkah

Aku ora bisa mikir babagan binaraga tanpa tembung sing langsung teka ing pikiranku. gizi. Iku bagean saka proses sing nutup, bebarengan karo ...

Nutrisi klinis, olahraga utawa kesadharan diri?

Yen sampeyan wis tau melu gym, mesthi wis disaranake kanggo takon a ahli nutrisi olahraga lan, yen sampeyan mbokmenawa ora tau melu gym, ...

DESIGN Griya

LATIHAN

Latihan ABCD

Ing latihan iki, kita bakal ngatur rencana sing dituju hipertropi karo telung break saben minggu, salah siji saka wong-wong mau ing tengah pas sirkuit mingguan. Set, repetisi lan ...

tetep karo kita

16,985penggemarseneng
5,186Pengikuttindakake
658pelangganNdhaptar
-Pengumuman-spot_img

Noticias Ultimas

Lipo 6 Ireng: Burner Lemak Kuat (Thermogenik)

Halo pembaca, aku ora ngerti sampeyan, nanging aku yakin aku bisa nggawe statement babagan sampeyan sing bakal bener 100%: Apa sampeyan pengin ...

Anabolik

Peningkatan panggunaan steroid anabolik: tanggung jawab sapa?

Nalika subyek punika sumber pharmaceutical (anabolik) digunakake dina lan meh tansah ing olahraga , iku kanggo mbukak kontrovèrsi babagan nggunakake utawa ...

Siklus Anabolic: Sinau 5 Poin Penting Nalika Milih Bahan ing Siklus

siklus saka steroid Steroid anabolik wis tambah akeh digunakake ora mung dening atlit, nanging dening wong biasa, sing mung looking for a physique a...

Deca Durabolin (Nandrolone): Anabolic Paling Digunakake Ing Jagad!

Salah sawijining siklus sing paling misuwur saiki ing Brasil, sing dikenal minangka "nasi lan kacang buncis" saka steroid anabolik, yaiku campuran testosteron karo nandrolone, biasane ...

Testosteron: ngerteni luwih becik hormon iki!

Testosteron minangka hormon steroid, yaiku, nduweni konfigurasi cincin steroid sing asale saka kolesterol ing struktur molekul ekstrem ...

Deposteron: Cypionate testosteron sing paling misuwur ing jagad!

Sinau babagan Deposteron, salah sawijining steroid anabolik sing paling akeh digunakake dening para atlit ing saindenging jagad. Sinau babagan cara ngatur kanthi bener lan entuk asil sing apik tenan ing wektu cendhak.
-Pengumuman-spot_img

resep-resep fitness

Kita ngerti manawa kanggo nggayuh tujuan apa wae, penting banget yen kita duwe fokus, tekad lan, mesthine, tindakake a diet sehat, sing mbantu kita ...